Barnpassning

Detta paket passar er, som vill använda er av våra Nanny/barnvaktstjänster på en regelbunden basis (vi tar även emot sporadiska uppdrag men då kan upplägget se lite annorlunda ut). Vi börjar alltid med att registrera vad ni har för behov och önskemål. Utifrån detta ser vi om vi har en passande Nanny/barnvakt för uppdraget. Ju mer information vi får i er intresseanmälan desto större chans att vi hittar rätt Nanny/barnvakt till just ert barn.

Vi mejlar sedan en kortfattad presentation om den aktuella Nannyn till er, som ni kan läsa i lugn och ro. Tycker ni att det låter intressant, kommer vi hem till er och presenterar oss, en representant från företaget och en Nanny/barnvakt.

Om ni tycker att vi hittat rätt Nanny/barnvakt och vill gå vidare, inleds en kortare ”invänjningsperiod”. Invänjningen innebär att ni träffas, alltifrån en gång upp till några stycken, allt beroende på barnen såklart! Under invänjningen får Nannyn/barnvakten lära känna barnen och er och vice versa, träffa ev förskolepersonal och samtidigt orientera sig i hemmet och i era rutiner. Om allting känns bra efter denna invänjningsperiod så skriver vi ett uppdragsavtal och vi lägger upp ett schema för er familj.

block-b
Barnpassning
block-none
Hemkomst
block-r
Rutiner
block-none
Grannies